20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ
09.02.2023
20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Γιορτάζουμε με έκπτωση -20% σε όλες τις Εστίες Ελ Γκρέκο.

el_greko_20_years

Εδώ και δύο δεκαετίες, βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας αναβαθμίζοντας τις μικρές, καθημερινές σας απολαύσεις. Τόσο απλά!

Φέτος, λοιπόν, στην Ελ Γκρέκο γιορτάζουμε «20 χρόνια στα χέρια σας» και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη προσφέροντάς σας έκπτωση -20% σε όλες τις Εστίες Ελ Γκρέκο.

Χαρείτε κάθε στιγμή της ημέρας με την ευκολία, την ποιότητα, τη σιγουριά, την αισθητική και την καινοτομία που προσφέρει η Εστία Ελ Γκρέκο στην προετοιμασία του τέλειου ελληνικού καφέ! 

Για να απολαύσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης Ελ Γκρέκο, επιλέξτε τον εξαιρετικό ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο, πλούσιο σε εκλεκτές ποικιλίες Arabica, και τα πρωτοποριακά αξεσουάρ Ελ Γκρέκο ώστε να οδηγήσετε την αγαπημένη σας συνήθεια σε άλλο επίπεδο.


2003 – 2023: Σταθμοί και Καινοτομίες Ελ Γκρέκο

20


Το 2003 είναι η χρονιά που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά η πρώτη Εστία Ελ Γκρέκο. Με την καινοτομία της ειδικής βαλβίδας ασφαλείας και την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος σύνδεσης Easy Clic Plus, παρέχει το πλεονέκτημα της εύκολης σύνδεσης και αποσύνδεσης με μία μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο δεν είναι άδεια.

Επιπλέον, γίνεται η πρώτη συσκευή στην κατηγορία της που βάζει χρώμα στη Βάση (το μέχρι πρότινος μπλε φιαλίδιο), ικανοποιώντας την ανάγκη για αισθητική ανανέωση.

line


Στη συνέχεια, το 2007, παρουσιάζει για πρώτη φορά την Εστία Ελ Γκρέκο με την καινοτομία της κάθετης φλόγας για την ιδανική παρασκευή του ελληνικού καφέ. Χάρη στον μικρής διαμέτρου καυστήρα για τη συγκέντρωση της φλόγας, η νέα εστία ενθουσιάζει κάθε λάτρη του ελληνικού καφέ.

line


Το 2016 κυκλοφορεί η Πολυεστία Ελ Γκρέκο, μια πρωτότυπη συσκευή με προηγμένη τεχνολογία και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η Πολυεστία προσφέρει περισσότερες λύσεις για τις μαγειρικές ανάγκες του καταναλωτή, δίνοντάς του τη δυνατότητα χρήσης κάθε σκεύους όπως μπρίκι, κατσαρόλα και τηγάνι.

line


Ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο Κλασικός, με τον μοναδικό του χαρακτήρα και την ξεχωριστή γεύση του, παρουσιάζεται το 2018. Ενώνοντας δύο κόσμους εκλεκτών κόκκων καφέ, με διαλεχτές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία, η Ελ Γκρέκο συστήνει τον ελληνικό καφέ από την αρχή και αλλάζει τα στερεότυπα.

line

Το 2020 είναι η χρονιά που τα αξεσουάρ Ελ Γκρέκο φέρνουν μια νέα πρόταση για την ιδανική παρασκευή του ελληνικού καφέ από την προετοιμασία μέχρι το σερβίρισμα. Ο εύκολος τρόπος για να μην «σπάει» το καϊμάκι και η διατήρηση της φρεσκάδας του καφέ είναι μερικά από τα μικρά μυστικά που συνοδεύουν την ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης Ελ Γκρέκο.

line


Πιο πρόσφατα, το 2022, η Εστία Ελ Γκρέκο Master γίνεται η πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο. Χάρη στον μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που είναι ενσωματωμένος στην υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας, το άναμμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα. Επιπλέον, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της προσφέρει μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους και διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

line


Την ίδια χρονιά, το 2022, κυκλοφορούν και οι νέοι τύποι ελληνικού καφέ, ο Ελ Γκρέκο Σκούρος, πλούσιος σε ποικιλίες Arabica και ο Ελ Γκρέκο Χωρίς Καφεΐνη, αποκλειστικά από ποικιλίες Arabica. Με κορυφαία ποιότητα, ξεχωριστή γεύση και μοναδικό άρωμα, οδηγούν τον ελληνικό καφέ σε νέα εποχή.


Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των Εστιών Ελ Γκρέκο στο el-greko.gr. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε την με έκπτωση -20% και 10 χρόνια Εγγύηση στα περισσότερα super market σε όλη την Ελλάδα έως τις 27/10.