Ανακύκλωσε από το σπίτι σου. Κέρδισε έκπτωση!
10.05.2024
Ανακύκλωσε από το σπίτι σου. Κέρδισε έκπτωση!

Ανακύκλωσε από το σπίτι σου και κέρδισε!

Ακόμα πιο εύκολα, δίπλα σε σένα και στο περιβάλλον! Φέτος στην Ελ Γκρέκο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σου δίνουμε την ευκαιρία να ανακυκλώσεις από το σπίτι σου το παλιό σου καμινέτο οποιασδήποτε μάρκας. Με τη συμμετοχή σου, κερδίζεις έκπτωση 40% και δωρεάν μεταφορικά για την αγορά της Εστίας Ελ Γκρέκο που επιθυμείς

Τόσο απλά! 

Photo

Πώς λειτουργεί η Ανακύκλωση Συσκευών από την Ελ Γκρέκο

1

Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις σε αυτή τη σελίδα, επιλέγοντας την Εστία Ελ Γκρέκο που θέλεις να αποκτήσεις.

 

Κάνε online την αγορά της νέας σου εστίας, μέσα από το e-shop el- greko.gr μέχρι τις 31 Μαΐου 2024, με τον εκπτωτικό κωδικό που θα λάβεις στο e-mail σου.

2

 

3

Κατά την παραλαβή της νέας Εστίας Ελ Γκρέκο, θυμήσου να παραδώσεις στον Courier την παλιά σου συσκευή χωρίς τη Βάση (φιαλίδιο).

 

  • Η ενέργεια της Ανακύκλωσης διεξάγεται μόνο εντός ΑττικήςΜε τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού σου μπορείς να αγοράσεις μόνο μία (1) Εστία Ελ Γκρέκο, χωρίς να είναι εφικτό να προσθέσεις στην ίδια παραγγελία δεύτερη εστία Ελ ΓκρέκοΩστόσο, μπορείς στην αγορά σου να συμπεριλάβεις άλλα προϊόντα Ελ Γκρέκο που ενδεχομένως επιθυμείς να αποκτήσεις (π.χ. Βάσεις, Καφέ, Αξεσουάρ κ.α.).   

  • Το εκπτωτικό κουπόνι 40% δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις και προσφορές.  

  • Σε περίπτωση που δεν παραδώσεις το παλιό σου καμινέτο κατά την παραλαβή της νέας σου Εστίας Ελ Γκρέκο, θα χρειαστεί να μας το αποστείλεις στη συνέχεια με δική σου επιβάρυνση.

Γιατί να ανακυκλώσεις το παλιό σου καμινέτο


Ο θεσμός της ανακύκλωσης έχει μπει δυναμικά στη ζωή όλων μας εδώ και χρόνια. Είναι πλέον μια καθιερωμένη «πράσινη» πρακτική στην καθημερινότητά μας, με σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη.

Κι ενώ υλικά όπως το χαρτί, το πλαστικό και το γυαλί κατηγοριοποιούνται σχεδόν αυτόματα στο μυαλό σου και τα απορρίπτεις στους ειδικούς κάδους στη γειτονιά σου, τι ισχύει για τα παλιά καμινέτα;

Στην Ελ Γκρέκο, σου παρέχουμε την ιδανική λύση για να αποσύρεις την παλιά σου συσκευή.

Καλλιεργούμε την αγάπη για το περιβάλλον, σε επιβραβεύουμε για την ενεργό συμμετοχή σου! Ανακύκλωσε και κέρδισε.

Η ενέργεια έχει λήξει