Κέρδισε τη βραβευμένη Εστία Ελ Γκρέκο Master
08.05.2023
Κέρδισε τη βραβευμένη Εστία Ελ Γκρέκο Master

Απάντησε σωστά στις ερωτήσεις & γίνε ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν το «Προϊόν της Χρονιάς 2023» 

Στη φετινή τελετή απονομής του διεθνούς θεσμού Voted Product of the Year, η Εστία Ελ Γκρέκο Master απέσπασε το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία της. Η διάκρισή της προήλθε έπειτα από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. 

Αν θέλεις να κάνεις δική σου τη βραβευμένη εστία της Ελ Γκρέκο, πάρε μέρος στον  διαγωνισμό και διεκδίκησε μία από τις 10 Εστίες Ελ Γκρέκο Master! 

MASTER: Εξέλιξη και Καινοτομία 

Αποτελώντας την πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο, η Εστία Ελ Γκρέκο Master διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει:  

Η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας με ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης προσφέρει ακόμα πιο εύκολο άναμμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα. 

Η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της για μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους διαθέτει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα. 

Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος σύνδεσης EasyClicPlus της Campingaz, μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με 1 μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο CV 470 Plus δεν είναι άδεια. 

Πώς συμμετέχω στον διαγωνισμό

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις μία Εστία Ελ Γκρέκο Master, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Απάντησε σωστά στις παρακάτω ερωτήσεις
  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα επικοινωνίας

UPDATE: Ο διαγωνισμός έχει λήξει και οι νικητές/νικήτριες έχουν ενημερωθεί μέσω e-mail. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!