Γευστικές δημιουργίες από την κουζίνα στο μπαλκόνι
08.07.2021
Γευστικές δημιουργίες από την κουζίνα στο μπαλκόνι
Γευστικές δημιουργίες από την κουζίνα στο μπαλκόνι large
Photo by Joshua Michaels on Unsplash

Το καλοκαίρι στην πόλη δεν είναι ποτέ τόσο άσχημο όσο δείχνει. Μπορεί να ζηλεύεις τους φίλους σου που κάνουν ήδη τις διακοπές τους σε καταγάλανα νερά, αλλά εσύ έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις το χρόνο σου διαφορετικά.

Να δοκιμάσεις επιτέλους τις καλοκαιρινές συνταγές που ανακάλυψες τον χειμώνα στη διάρκεια της καραντίνας. Να φτιάξεις μοναδικές δημιουργίες και το αποτέλεσμα να είναι τελικά καλύτερο από αυτό που περίμενες. Να φέρεις το καλοκαίρι στο πιάτο σου.

Και η τοποθεσία για το δημιουργικό ταξίδι σου; Η κουζίνα, αλλά κυρίως το μπαλκόνι σου, τώρα που ο καιρός το επιτρέπει. Με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο μπορείς να μαγειρέψεις γρήγορα και πρακτικά χωρίς να σε δεσμεύει το εσωτερικό του σπιτιού σου.

Βγαίνεις έξω, βάζεις τα υλικά σου στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα, βάζεις τον καφέ σου στο μπρίκι. Ορίζεις εσύ την θέα σου απέναντι. Κινείσαι με ευελιξία και απολαμβάνεις τη διαδικασία. Αυτή η αλλαγή, το να έχεις τον ουρανό για ταβάνι σου όση ώρα φτιάχνεις το αγαπημένο σου πιάτο ή τον ελληνικό σου, βελτιώνει τη διάθεσή σου. Και όχι μόνο:

Ενισχύεις τη δημιουργικότητά σου

Κάθε φορά που ξεφεύγεις από τη ρουτίνα, φέρνεις τον εαυτό σου ένα βήμα πιο κοντά στην πρωτοτυπία. Αλλάζοντας «γήπεδο» από την κουζίνα στο μπαλκόνι, απομακρύνεσαι από τα συνηθισμένα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να ανοιχτείς σε ένα καινούργιο υλικό, μια νέα γεύση, έναν πρωτότυπο συνδυασμό που δεν είχες δοκιμάσει ξανά έως τώρα. 

Λες αντίο στις μυρωδιές του φαγητού

Εξασκώντας τις μαγειρικές σου ικανότητες στο μπαλκόνι, καταφέρνεις να μην φορτώσεις με μυρωδιές τα δωμάτια του σπιτιού σου, αλλά και τα ρούχα σου. Ειδικά αν είσαι λάτρης φαγητών με έντονα αρώματα, αυτή είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις χωρίς να αφήσεις «αναμνήσεις» στον χώρο σου!

Φαγητό στο μπαλκόνι Καλοκαιρινές δημιουργίες με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο
Photo by Ella Olsson on Unsplash

Χαίρεσαι τους φίλους σου από το πρώτο κουδούνι

Ανοίγεις την πόρτα, τους υποδέχεσαι και τους απολαμβάνεις από την αρχή ως το τέλος της επίσκεψής τους. Ετοιμάζοντας το γεύμα στο μπαλκόνι, χαίρεσαι τη συντροφιά των φίλων σου χωρίς να κλείνεσαι στην κουζίνα μέχρι όλα να είναι έτοιμα. Κερδισμένος χρόνος και κερδισμένες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Κοινωνικοποιείσαι στη γειτονιά σου αλλά και στα Social Media

Η γειτονιά είναι ένας πολύτιμος κοινωνικός ιστός στη ζωή μας. Δημιουργώντας τα πιάτα σου στο μπαλκόνι, μπορείς να ακούσεις χρήσιμα tips από τους γείτονές σου και να ανταλλάξετε – γιατί όχι – ενδιαφέρουσες συνταγές και τάσεις. Ταυτόχρονα, ένα Instagram Story της αγαπημένη σου εξωτερικής συνήθειας θα γίνει η αφορμή να απαντήσεις στο ενδιαφέρον των διαδικτυακών σου φίλων.

INFO

Ανακάλυψε περισσότερα για την Πολυεστία Ελ Γκρέκο εδώ και απόκτησέ την σε μειωμένη τιμή με δωρεάν μεταφορικά.