Τρόποι Αποστολής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€ & ΕΩΣ 10kg

Τρόποι Αποστολής

- Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 12:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και η RESOUL αποστέλλει με κούριερ ή μεταφορική εταιρεία την παραγγελία σας. Η παράδοση συνήθως απαιτεί έως 6 εργάσιμες μέρες, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανώτερης βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

- Η νόμιμη απόδειξη αγοράς αποστέλλεται μαζί με τα προϊόντα. Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου αντί απόδειξης, παρακαλούμε να το συμπληρώσετε στο στάδιο «Αποστολής» της παραγγελίας σας.

- Τα μεταφορικά είναι *δωρεάν για παραγγελίες από 50€ και πάνω (ισχύει για παραγγελίες με πραγματικό ή **ογκομετρικό βάρος έως 10 κιλά).

*Δεν ισχύει για προϊόντα που είναι σε προσφορά.

**Τι είναι το ογκομετρικό βάρος;
Στις περιπτώσεις που το προϊόν έχει μεγάλο όγκο και σχετικά μικρό πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους. Τα Ογκομετρικά Βάρη υπολογίζονται διεθνώς βάσει του τύπου:
Ογκομετρικό Βάρος (kg) = Μήκος x Πλάτος x Ύψος (cm) / 5000

- Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

- Για την παραλαβή από την εταιρεία μας απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων η on line παραγγελία.

Αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα της εταιρείας, RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Λεωφ. Τυρταίου, 190 14, Αφίδναι Αττικής Τηλ.: +30 22950 23111, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 π.μ. - 14:30 μ.μ.

Η παραγγελία σας θα παραμένει στην εταιρία για το χρονικό διάστημα των δέκα (10) ημερών, μετά το πέρας αυτού του διαστήματος θα ακυρώνεται αυτόματα.