Τρόποι Πληρωμής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€ & ΕΩΣ 10kg

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα

O πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa και Mastercard) ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η οποία συνεπάγεται την σύναψη της συμφωνίας πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.


2. Πληρωμή με PayPal 

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σου, μέσω της ιστοσελίδας El-Greko.gr, μπορείς να πληρώσεις με PayPal. Εφόσον επιλέξεις το PayPal ως μέθοδο πληρωμής, ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί και θα μεταφερθείς στον ιστότοπο της PayPal.
Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο PayPal και επίλεξε έναν από τους συνδεδεμένους τρόπους πληρωμής σου (π.χ. πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό) στην ενότητα
Επιλογή τρόπου πληρωμής. Επίλεξε συνέχεια και επιβεβαίωσε τον τρόπο πληρωμής, διάβασε τις πολιτικές του PayPal και στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή Αποδοχή και συνέχεια.

Όταν ολοκληρώσεις την παραπάνω διαδικασία, θα επιστρέψεις στη σελίδα του El-Greko.gr, όπου μπορείς να επιβεβαιώσεις και να πληρώσεις για την παραγγελία σου.

Αν χρησιμοποιήσεις το PayPal ως μέθοδο πληρωμής, συναινείς στη χρήση των στοιχείων σου από την PayPal, όπως αναφέρεται στη Δήλωση Απορρήτου της PayPal.