ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε αναλυτικά τις απαντήσεις στις πιο συχνές σας ερωτήσεις, πληροφορίες και οδηγίες για τη χρήση των προϊόντων Ελ Γκρέκο.

FAQ

Βεβαιωθείτε πως γυρνάτε τη στρόφιγγα αντίθετα από τη φορά των δεικτών του ρολογιού (κατεύθυνση «+» του βέλους) μέχρι να συμπληρώσει μία περιστροφή έτσι ώστε να υπάρχει επαρκής ροή υγραερίου. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με το τμήμα Ελ Γκρέκο Care. 

Εάν χυθεί καφές ή κάποιο άλλο ρόφημα στην εστία σας, αφού την αποσυνδέσετε από τη βάση της, καθαρίστε την αποκλειστικά με τη χρήση νερού και αφήστε την να στεγνώσει γυρνώντας την ανάποδα. Σε περίπτωση που μετά τον καθαρισμό η εστία σας δεν λειτουργεί όπως πριν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Ελ Γκρέκο Care. 

Σε περίπτωση διαρροής (το υγραέριο θα μυρίσει πριν ανοίξετε τη στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας), βεβαιωθείτε ότι η στρόφιγγα είναι κλειστή, αποσυνδέστε την εστία από τη βάση της και βγάλτε τη βάση αμέσως σε εξωτερικό, καλά αεριζόμενο χώρο, χωρίς πηγές ανάφλεξης. Μην προσπαθήσετε ποτέ να εντοπίσετε τυχόν διαρροή χρησιμοποιώντας φλόγα. Αν θέλετε να ελέγξετε τη στεγανότητα της συσκευής σας, κάντε το μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Με το Τμήμα Ελ Γκρέκο Care βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρουμε βήμα – βήμα τη λύση που αναζητάτε.  

Ναι, έχετε αυτή τη δυνατότηταΗ Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο CV 470 PLUS είναι συμβατή με όλες τις Εστίες Ελ Γκρέκο. Ωστόσο, σημειώστε ότι αν έχετε οποιαδήποτε άλλη Εστία Ελ Γκρέκο (Master, Original, Primalκαλό είναι να αποφύγετε να συνδέσετε σε αυτή τη μικρή Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο CV 300. 

Η Ελ Γκρέκο, εδώ και 20 χρόνια, έχει χτίσει μια σταθερή σχέση με τους καταναλωτές και έχει καταφέρει να βρίσκεται σε περισσότερα από 1.000.000 νοικοκυριά στην Ελλάδα. 

Χάρη στην προηγμένη της τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, η Εστία Ελ Γκρέκο προσφέρει ευκολία και σιγουριά, αναβαθμίζοντας τις καθημερινές σας απολαύσεις. 

Με την ειδική βαλβίδα ασφαλείας που διαθέτει το φιαλίδιο - Βάση Ελ Γκρέκο, μπορεί να αποσυνδεθεί από την Εστία Ελ Γκρέκο ακόμη και όταν δεν είναι άδεια! Μπορεί, επίσης, να μεταφερθεί εύκολα και να τοποθετηθεί ξανά σε όλες τις Εστίες Ελ Γκρέκο. 

Επίσης, με το πατενταρισμένο σύστημα σύνδεσης Easy  Clic Plus απολαμβάνετε εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση με μία μόνο κίνηση, χωρίς τη διαδικασία του βιδώματος που απαιτείται σε άλλες συσκευές. Τέλος, οι Εστίες Ελ Γκρέκο διαθέτουν 10 χρόνια εγγύηση, ενώ η ομάδα Ελ Γκρέκο Care βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να λύσει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με τη συσκευή σας.

Δεν αλλάζει τίποτα στη χρήση της συσκευής σας αν επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα φιαλιδίου - Βάσης Ελ Γκρέκο. Η Ελ Γκρέκο σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων για να μπορείτε να εναλλάσσετε διαρκώς χρώματαστο φιαλίδιο - Βάση Ελ Γκρέκο ανάλογα με το γούστο σας, το χώρο σας ή τη διάθεσή σας. ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Ελ Γκρέκο Care για να πάρετε άμεσα κι έγκυρα όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τις Εστίες Ελ Γκρέκο, τις Βάσεις Εστίας Ελ Γκρέκο, τον ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο και τα αξεσουάρ Ελ Γκρέκο. 

Τηλέφωνο: +30 22950 23388
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 - 17.00
E-mail: elgreko@resoul.gr

Εναλλακτικά, συμπληρώστε και αποστείλετέ μας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Επιθυμώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:

Για αναλυτικότερη περιγραφή γράψτε το κείμενό σας στο παρακάτω πεδίο μηνύματος