Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις, πληροφορίες και οδηγίες για τη χρήση του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο.
Κάποιο από τα μέρη της μηχανής είναι ανοιχτό ή λάθος τοποθετημένο.
Στεγνό καθάρισμα με βουρτσάκι, ώστε να φύγουν τα υπολείμματα του καφέ.
Χειροκίνητος καθαρισμός πρέπει να γίνεται κάθε 20 ροφήματα ή/και στο τέλος της τελευταίας βάρδιας. Επίσης είναι σημαντικό, η μηχανή να καθαρίζεται σε καθημερινή βάση.
Από τα κουμπιά ρύθμισης που υπάρχουν στο εσωτερικά επάνω μέρος της μηχανής
ΡΟΦΗΜΑ |
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ | ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΣ |
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ |
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 70ml |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ΒΑΡΥΣ | ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ |
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 70ml |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ |
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ |
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 130ml |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΒΑΡΥΣ |
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΔΙΠΛΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. |
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 130ml |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΕΛΑΦΡΥΣ |
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ |
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 130ml |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ |
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ |
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 200ml |
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ (ΓΛΥΚΟΣ, ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΚΛΠ) |
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΦΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ |
|
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑ |
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΓΑΛΑ ΝΟΥΝΟΥ BARISTA GOLD (ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ) Ή ΔΕΛΤΑ EASY (ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ |