ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις, πληροφορίες και οδηγίες για τη χρήση του Καφεσυστήματος Ελ Γκρέκο.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ & LED LIGHTS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
Βάλτε στην μπρίζα και πατήστε το κουμπί ΟΝ-OFF.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
Κατάσταση Stand by χωρίς να έχουμε τοποθετήσει την κάψουλα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
Καφεσύστημα έτοιμο για λειτουργία μετά την τοποθέτηση της κάψουλας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΦΕΣ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΪΜΑΚΙ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΦΕΣ ΔΙΠΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΪΜΑΚΙ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΦΕΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΚΑΪΜΑΚΙ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΦΕΣ ΔΙΠΛΟΣ ΜΕ ΚΑΪΜΑΚΙ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΨΟΥΛΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΜΠΡΙΚΙ ΚΑΦΕ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάποιο από τα μέρη της μηχανής είναι ανοιχτό ή λάθος τοποθετημένο.

1. Χρειάζεται να γεμίσετε το δοχείο νερού
2. Δεν έχει τοποθετηθεί σωστά το δοχείο νερού
  1. Το δοχείο καψουλών είναι γεμάτο, χωράει μόνο 20 κάψουλες και πρέπει να αδειάσει.
  2. Το δοχείο καψουλών έχει σπάσει και θα πρέπει να επικοινωνήσετε για το ανταλλακτικό του.
  3. Το δοχείο καψουλών δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.
  1. Το μπρίκι δεν είναι σωστά τοποθετημένο.
  2. Το μπρίκι δεν ολοκλήρωσε σωστά την κίνηση του – το μπρίκι θα πρέπει να αφαιρείται μόνο όταν έχει τελειώσει την κίνηση του.
  1. Αυτόματος καθαρισμός: Πιέζετε για 5 δευτερόλεπτα το κουμπί του διπλού με κρέμα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.
  2. Χειροκίνητος καθαρισμός: Αφαιρούμε το μπρίκι και το καθαρίζουμε προσεκτικά ώστε να μην έρθει σε επαφή με το νερό η κάτω πλευρά, καθώς και το USB. Στεγνώνουμε σχολαστικά.

Στεγνό καθάρισμα με βουρτσάκι, ώστε να φύγουν τα υπολείμματα του καφέ.

Χειροκίνητος καθαρισμός πρέπει να γίνεται κάθε 20 ροφήματα ή/και στο τέλος της τελευταίας βάρδιας. Επίσης είναι σημαντικό, η μηχανή να καθαρίζεται σε καθημερινή βάση.

Από τα κουμπιά ρύθμισης που υπάρχουν στο εσωτερικά επάνω μέρος της μηχανής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ

ΡΟΦΗΜΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ 

ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 70ml
 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ΒΑΡΥΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ 
 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 70ml
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ 

 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 130ml
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΒΑΡΥΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΔΙΠΛΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 130ml
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΕΛΑΦΡΥΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ 

ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 130ml
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ 1 ΚΑΨΟΥΛΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 200ml
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ
(ΓΛΥΚΟΣ, ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΚΛΠ)

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΦΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ

 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΓΑΛΑ ΝΟΥΝΟΥ BARISTA GOLD (ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ) Ή ΔΕΛΤΑ EASY (ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ