Φρόντισε τους καλύτερους φίλους σου!
09.11.2022
Φρόντισε τους καλύτερους φίλους σου!

Τα κατοικίδια ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και αξίζουν την αμέριστη φροντίδα μας. Στην Ελ Γκρέκο, στηρίζουμε έμπρακτα την αποστολή του Οργανισμού DogsVoice για μία Ελλάδα χωρίς αδέσποτα, για μία χώρα με πολίτες που σέβονται τα ζώα και τα δικαιώματά τους.  

Για να βοηθήσεις και εσύ την αποστολή του, πάρε μέρος στη δράση προσφοράς της Ελ Γκρέκο με τον πιο απλό τρόπο: με την αγορά οποιασδήποτε Εστίας Ελ Γκρέκο, προσφέρεις 2 ευρώ στον Οργανισμό DogsVoice και ταυτόχρονα κερδίζεις 2 ευρώ έκπτωση στην αγορά σου! 

Η δράση «Φρόντισε τους καλύτερους φίλους σου» πραγματοποιείται από τις 10/11/2022 έως τις 5/12/2022 στο eshop της el-greko.gr καθώς και σε επιλεγμένα supermarket ανά την Ελλάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, σε όλα τα super market: 

  • Κρητικός: 10/11 - 23/11  
  • My Market: 16/11 - 29/11  
  • Mασούτης: 23/11 - 5/12 
  • Γαλαξίας: 16/11 - 30/11  

1. Αγοράζεις οποιαδήποτε Εστία Ελ Γκρέκο επιθυμείς (Master, Original, Primal ή Classic) 

2. Προσφέρεις 2 ευρώ για το έργο του Οργανισμού DogsVoice 

3. Κερδίζεις 2 ευρώ έκπτωση στην αγορά σου 

Γνώρισε τον Οργανισμό Dogs’ Voice

Ο Οργανισμός DogsVoice ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015. Από τότε μέχρι σήμερα, αναδεικνύει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες. 

Με απλό και εύχρηστο τρόπο, μπορεί κανείς να βρει στο site του τα σκυλάκια που υπάρχουν διαθέσιμα προς υιοθεσία (ανά περιοχή, ηλικία, μέγεθος και φύλο).   

Μέχρι σήμερα, πάνω από 3.000 επιτυχείς υιοθεσίες έχουν ξεκινήσει μέσω του DogsVoice, υπό το ελπιδοφόρο σύνθημα «κάθε σκύλος ένα σπίτι».  


Η νέα Βάση Ελ Γκρέκο Special Edition 

Στο πλαίσιο της δράσης προσφοράς και σε συνεργασία με τον Οργανισμό DogsVoice, δημιουργήσαμε τη νέα Βάση Ελ Γκρέκο με εικόνες ζώων συντροφιάς.  

Σκύλοι και γάτες «μπλέκονται» πάνω στην επιφάνεια της βάσης και υπενθυμίζουν σε όλους μας τον πολύτιμο ρόλο τους στη ζωή μας. 

Η νέα Βάση Ελ Γκρέκο Special Edition «Φρόντισε τους καλύτερους φίλους σου» διατίθεται μέσω του e-shop μας καθώς και σε επιλεγμένα super market ανά την Ελλάδα.