Ελ Γκρέκο® Original - Promo Pack

Κωδικός προϊόντος 10-05142
29.99€
Σε στοκ
1
Λεπτομέρειες Προϊόντος

Το Promo Pack περιέχει: 1 Εστία Ελ Γκρέκο® Original + 1 Μπρίκι & 1 Ελληνικό Καφέ Ελ Γκρέκο (84g) ΔΩΡΟ
  • Εστία Ελ Γκρέκο® Original - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
    Σύγχρονος σχεδιασμός, προηγμένη τεχνολογία, υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η Εστία Ελ Γκρέκο® Original είναι μια καλαίσθητη και πρακτική συσκευή που, με το ενσωματωμένο κουμπί πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης για εύκολο άναμμα, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε και να χαρείτε κάθε στιγμή, εύκολα και χωρίς κόπο! Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος σύνδεσης Easy Clic® Plus της Campingaz®, η Εστία Ελ Γκρέκο® Original μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με 1 μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® CV 470 Plus δεν είναι άδεια.
  • Μπρίκι Ελ Γκρέκο
    Με ένδειξη δοσολογίας νερού για ευκολότερη παρασκευή μονού και διπλού ελληνικού καφέ, ειδικά διαμορφωμένος λαιμός για να μην «σπάει» το καϊμάκι και δύο στόμια για εύκολη χρήση και από αριστερόχειρες.
  • Ελληνικός Καφές Ελ Γκρέκο (84g)
    Με διαλεχτές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν έναν ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ, με ιδιαίτερη γεύση, διακριτική οξύτητα, ευχάριστη επίγευση και πλούσιο καϊμάκι.
Αποθηκεύστε αυτό το προϊόν για αργότερα

RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Λεωφ. Τυρταίου, 190 14, Αφίδναι Αττικής Τηλ.: +30 22950 23111 | Fax: +30 22950 23511 Site: www.resoul.gr  |  email: elgreko@resoul.gr