ΚΑΦΕΣΥΣΤΗΜΑ
Η απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ.
Τόσο Απλά!
Ο κόσμος του ελληνικού καφέ αλλάζει!
Βραβευμένο στα Coffee Business Awards, το καινοτόμο σύστημα καφέ της Ελ Γκρέκο συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με το σύγχρονο design.
Η απόλυτη γεύση του ελληνικού καφέ!
Ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο αποτελεί το πάντρεμα διαλεχτών ποικιλιών κόκκων Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία, συνδυασμός που δημιουργεί ένα μοναδικό χαρμάνι.
ΚΑΦΕΚΑΨΟΥΛΕΣ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ
Εγγυημένη Φρεσκάδα & Σταθερή Ποιότητα

Οι σφραγισμένες κάψουλες καφέ μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο, εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, προσφέροντας έναν ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ. 

Κάθε καφεκάψουλα μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο μπορεί να προσφέρει έναν καφέ με ξεχωριστή γεύση, εξαιρετικό άρωμα και πλούσιο καϊμάκι.

ΚΛΑΣΙΚΟΣ
Αρώματα καραμέλας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών. Γεύσεις σοκολάτας και καραμελωμένης ζάχαρης, σε έναν καφέ με ξανθό καβούρδισμα, πλούσιο και βελούδινο σώμα. Παράγεται από κόκκους ποικιλίας Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta από την Ασία.
Διατίθεται σε
ΜΟΝΗ / ΔΙΠΛΗ
ΣΚΟΥΡΟΣ
Έντονο άρωμα με διακριτικές νότες μπαχαρικών και διακριτική οξύτητα. Γεύσεις μαύρης σοκολάτας και καβουρδισμένων ξηρών καρπών. Το σκούρο καβούρδισμα προσφέρει ευχάριστη επίγευση με μεγάλη διάρκεια και πλούσιο σώμα. Παράγεται από κόκκους καφέ Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta Ασίας.
Διατίθεται σε
ΜΟΝΗ / ΔΙΠΛΗ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΪΝΗ
Εκλεκτός καφές 100% Arabica από την Βραζιλία, Fine Grind. Η αφαίρεση της καφεΐνης έχει γίνει με φυσικό τρόπο και με χρήση νερού. Αποκλειστικά από ποικιλίες Arabica, ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο χωρίς καφεΐνη προσφέρει μια ξεχωριστή νότα στο φλιτζάνι σας.
Διατίθεται σε
ΜΟΝΗ / ΔΙΠΛΗ
ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ
Πορσελάνινο φλιτζάνι ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο, ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να συγκρατεί το κατακάθι του καφέ. Απέσπασε το διεθνές βραβείο Red Dot Design Award το 2023, στην κατηγορία Product Design.
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΜΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΔΙΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ
Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Γιατί να επιλέξετε
το ΚΑΦΕΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ
Η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία
Εύκολη παρασκευή σε 45"
Διατήρηση φρεσκάδας
Απόλυτη υγιεινή
Εύκολος αυτόματος καθαρισμός
Πάντα τέλειο αποτέλεσμα
Αυτόματος έλεγχος θερμοκρασίας
Καλύτερη παρακολούθηση πωλήσεων καφέ
Σωστή δοσολογία καφέ σε κάθε φλιτζάνι
Εύκολη και καλύτερη απογραφή των αποθεμάτων καφέ
Υπολογισμένη ποσότητα νερού
Εύχρηστη λειτουργία και χειρισμός
Η απόλυτη εμπειρία ελληνικού καφέ.
Τόσο απλά!