Ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο 168γρ.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€ & ΕΩΣ 10kg
Ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο 168γρ.
ΚΩΔ. ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 10-05010

Επιλέξτε τον εξαιρετικό ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο για την καθημερινή σας απόλαυση!

TO ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΜΑΝΙ
Συμπυκνώνοντας τη βαθιά γνώση και πείρα στον ελληνικό καφέ των ανθρώπων που τον δημιούργησαν, ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο Κλασικός διαθέτει έναν μοναδικό χαρακτήρα και μια ξεχωριστή γεύση που προσεγγίζει ιδανικά τις σημερινές γευστικές προτιμήσεις του Έλληνα καταναλωτή.

Διαλεχτές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν έναν αρωματικό ελληνικό καφέ, με διακριτική οξύτητα, ευχάριστη επίγευση και πλούσιο καϊμάκι.

Από το υψόμετρο των 1.100 μέτρων φτάνει στο φλιτζάνι σας έπειτα από φυσική επεξεργασία και αναβαθμίζει τη γευστική σας εμπειρία!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Ο μοναδικός χαρακτήρας του ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο βασίζεται στην κορυφαία ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση του. Με κάθε γουλιά, ισορροπημένοι τόνοι σοκολάτας, καραμελωμένης ζάχαρης και ξηρών καρπών δένουν αρμονικά και δημιουργούν έναν αξέχαστο συνδυασμό.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ
Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης Ελ Γκρέκο, χρησιμοποιήστε για την παρασκευή του καφέ σας την Εστία Ελ Γκρέκο Original.

Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής με την προηγμένη τεχνολογία, η Εστία Ελ Γκρέκο Original διαθέτει κουμπί πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης για εύκολο άναμμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα. 

Απογειώστε την εμπειρία σας με τα ειδικά σχεδιασμένα Αξεσουάρ Ελ Γκρέκο, ιδανικά για κάθε στάδιο της προετοιμασίας του καφέ σας.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ

Δοχείο κενού αέρος Ελ Γκρέκο
Μπρίκι Ελ Γκρέκο
Αναδευτήρι Ελ Γκρέκο
Φλιτζάνι Ελ Γκρέκο διπλού - Λευκό