Εστία Ελ Γκρέκο Master
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€ & ΕΩΣ 10kg
El_Greko_Product_Page_Master_400x500.png
Εστία Ελ Γκρέκο Master
ΚΩΔ. ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 10-03059
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΕΥΚΟΛΙΑ

Η Εστία Ελ Γκρέκο Master αποτελεί την πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο.

Διαθέτει υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας με ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης για ακόμα πιο εύκολο άναμμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα. Επιπλέον, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της προσφέρει μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους και έχει εμαγιέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

Με αυτά τα καινοτόμα για την κατηγορία της στοιχεία και, βέβαια, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αισθητική της μάρκας Ελ Γκρέκο, η Εστία Ελ Γκρέκο Master είναι η σύγχρονη πρόταση που έρχεται να εξυπηρετήσει και να αναβαθμίσει τις μικρές, καθημερινές σας απολαύσεις με τον πιο σίγουρο και εύκολο τρόπο!

Η Εστία Ελ Γκρέκο Master έχει δέκα (10) χρόνια εγγύηση.  

10 χρόνια εγγύηση

Easy Clic Plus
ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ 1 ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ

Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος σύνδεσης Easy Clic Plus της Campingaz, η Εστία Ελ Γκρέκο Master μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με 1 μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο CV 470 Plus δεν είναι άδεια.

ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ

Η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας προσφέρει άριστο έλεγχο της έντασης της φλόγας, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης το άναμμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΧΑΡΑΣ

H Εστία Ελ Γκρέκο Master διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σχάρα για μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους, με εμαγιέ επικάλυψη η οποία προσφέρει ευκολότερο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

Καφές
Τσάι
Φαγητό
ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η Ελ Γκρέκο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας με το να νοιάζεται, να προνοεί και να φέρνει πρακτικές και αξιόπιστες λύσεις που εξυπηρετούν και αναβαθμίζουν τις μικρές, καθημερινές μας γευστικές απολαύσεις.

1

Ειδικά σχεδιασμένη σχάρα για μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους και εμαγιέ επικάλυψη για ευκολότερο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα

2

Καυστήρας 1500 Watt

3

Υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας, με ενσωσατωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης για ακόμα πιο εύκολο άναμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα

4

Ειδικά επεξεργασμένη λαμαρίνα για να μην οξειδώνεται και μπλοκάρει ο καυστήρας

5

Μεγάλης αντοχής πάτος για περισσότερη σιγουριά

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ

Μπρίκι Ελ Γκρέκο
Αναδευτήρι Ελ Γκρέκο
Δοχείο κενού αέρος Ελ Γκρέκο
Ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο Χωρίς Καφεΐνη 168γρ.