Στο σχολείο μαζί
10.09.2021
Στο σχολείο μαζί

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και φέτος στην Ελ Γκρέκο στηρίζουμε έμπρακτα τα Δημοτικά Σχολεία της Καλύμνου!

Με πυξίδα μας την ανάγκη όλων ανεξαιρέτως των μαθητών να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία, στρέφουμε την προσοχή μας στο απομακρυσμένο νησί των Δωδεκανήσων.

EL_GREKO_KALYMNOS.jpg

Έπειτα από συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς, προσφέρουμε σε τρία Δημοτικά Σχολεία του νησιού τον τεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζονται για την ομαλή λειτουργία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ενισχύουμε με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Καλύμνου, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Άργους Καλύμνου.

Στην Ελ Γκρέκο, κατανοούμε τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι των νησιωτικών περιοχών της χώρας. Στεκόμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε σε μαθητές, δασκάλους και γονείς μια καλή εκπαιδευτική χρονιά!

Πώς είναι να πηγαίνεις σχολείο στο νησί της Καλύμνου;

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας για τη στήριξη των Δημοτικών Σχολείων της Καλύμνου, «φωτίζουμε» την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών στο νησί.

Ποιες είναι οι δυσκολίες μιας σχολικής ρουτίνας σε ένα απομακρυσμένο νησί; Και πώς αυτές γίνονται τελικά μοναδικά πλεονεκτήματα;

Διαβάστε τι σημαίνει να είσαι μαθητής ή δάσκαλος σε ένα μη αστικό περιβάλλον, μια σύντομη λίστα με 8 πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε.

El_Greko_Logo2.png