31.10.2022
Ταξιδέψτε στον κόσμο του καφέ με την Ελ Γκρέκο!

Θέλετε να ανακαλύψετε τα πάντα για την ιστορία του καφέ και τα στάδια παραγωγής του, να κάνετε γευστικές δοκιμές με τη μέθοδο cupping και να μάθετε στην πράξη πώς να δημιουργήσετε τον τέλειο ελληνικό καφέ;

Σε συνεργασία με τον βραβευμένο coffee expert, Σταύρο Λαμπρινίδη, σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι γνώσης και γεύσης στον κόσμο του καφέ!

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής παρακάτω και διεκδικήστε 3 διπλές προσκλήσεις για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Μια γεύση από το πρόγραμμα

Σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι με εισηγητή τον Σταύρο Λαμπρινίδη θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στον κόσμο του καφέ, μέσω ενός ισορροπημένου συνδυασμού θεωρίας και βιωματικής εμπειρίας.

Από σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας του και τις διαφορές στις ποικιλίες του καφέ μέχρι τον τρόπο καλλιέργειας και επεξεργασίας του, θα αποκτήσετε ενδιαφέρουσες γνώσεις για τον συναρπαστικό κόσμο του καφέ.

Στη συνέχεια, χάρη στις γευστικές δοκιμές, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε στην πράξη τις διαφορές ανάμεσα σε Arabica και Robusta.

Τέλος, θα μάθετε από τον ειδικό του καφέ όλα τα μυστικά για την παρασκευή του τέλειου ελληνικού καφέ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα μόνο μέρος του ταξιδιού, καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, και άλλες γνώσεις και εμπειρίες που θα αποκομίσετε.

Γνωρίστε τον Σταύρο Λαμπρινίδη

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης είναι βραβευμένος coffee expert και καταξιωμένος barista με επαγγελματική εμπειρία τριών δεκαετιών και μεγάλη γνώση για τον καφέ.

Μετρά πολλές νίκες και διακρίσεις σε ελληνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα καφέ, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) και Judges Coordinator του SCA Greece.

Δηλώστε συμμετοχή

Για να διεκδικήσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για το ταξίδι γνώσης και γεύσης στον κόσμο του καφέ, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια διαγωνισμού: έως 31 Οκτωβρίου 2022. 

Calendar       Clock       Pin

Σάββατο 12
Νοεμβρίου

  11.00 - 14.00   

Λεωφ. Τυρταίου,
Αφίδναι, Αττική