Ο Τέλειος Ελληνικός
01.11.2021
Ο Τέλειος Ελληνικός

Επιλέξτε τον εξαιρετικό καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, χρησιμοποιήστε την Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Classic και τα μοναδικά αξεσουάρ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του και ζήστε την ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ με μικρά μυστικά από τον βραβευμένο coffee expert Σταύρο Λαμπρινίδη!

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης είναι καταξιωμένος barista με μεγάλη γνώση για τον καφέ και επιτυχίες σε εγχώριους αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής Ibrik 2014, πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) και κριτής σε παγκόσμια πρωταθλήματα καφέ. 

 

Μικρά μυστικά

Οι δοσολογίες 

Η αναλογία των συστατικών στον ελληνικό καφέ είναι πολύ σημαντική! Με το αναδευτήρι - δοσομετρητή Ελ Γκρέκο, βάλτε δύο κοφτές κουταλιές για τον μονό καφέ (σε 60 ml νερό) και τέσσερις κοφτές κουταλιές για τον διπλό (σε 120 ml νερό). Μάθετε extra tips στο παρακάτω βίντεο: 

Η ζάχαρη 

Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος με τη ζάχαρη στον ελληνικό καφέ; Για να το αποφύγετε, δείτε το παρακάτω σύντομο βίντεο:

Το καϊμάκι 

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μην «σπάσει» το καϊμάκι; Πώς μπορείτε να το πετύχετε παχύ και απολαυστικό; Ανακαλύψτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

 

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικού καφέ

Διαλεχτές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν τον ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, με την ιδιαίτερη γεύση, τη διακριτική οξύτητα, την ευχάριστη επίγευση και το πλούσιο καϊμάκι. Απολαύστε τον μέσα από μία ολοκληρωμένη εμπειρία, χρησιμοποιώντας όλα τα προϊόντα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και οδηγήστε την αγαπημένη σας συνήθεια σε άλλο επίπεδο. 

 

kafe doxeio mpriki
Κλασικός
καφές
Ελ Γκρέκο
Δοχείο
κενού αέρος
Ελ Γκρέκο

Μπρίκι
Ελ Γκρέκο

περισσότερα περισσότερα περισσότερα

αναδευτήρι flitzani classic
Αναδευτήρι
Ελ Γκρέκο

Φλυτζάνι
Ελ Γκρέκο

Εστία
Ελ Γκρέκο
περισσότερα περισσότερα περισσότερα