Όσο υπάρχει μπλε, υπάρχει χρόνος!
22.06.2022
Όσο υπάρχει μπλε, υπάρχει χρόνος!

Φέτος το καλοκαίρι, στην Ελ Γκρέκο υμνούμε το μπλε που υπάρχει παντού γύρω μας και σε προσκαλούμε να ταξιδέψεις νοητά μαζί μας!

Μοιράσου στιγμές από το μπλε του δικού σου καλοκαιριού και κέρδισε αυτόματα ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για τις αγορές σου από το e-shop της Ελ Γκρέκο.

Στο τέλος της ενέργειας, θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό video με όλες τις εικόνες που θα έχουμε λάβει. Μη χάσεις την ευκαιρία να δεις και τη δική σου στιγμή σε αυτό! 

Μάθε πώς θα συμμετέχεις

Εμπνεύσου από το μπλε που βρίσκεται παντού γύρω σου: στις γαλανές θάλασσες, στον ηλιόλουστο ουρανό, στον χώρο σου, στα ρούχα που φοράς, σ' έναν πίνακα ζωγραφικής. Σ’ αυτό το μπλε, ο χρόνος σταματά!

Ανέβασε στο Facebook ή στο Instagram τη δική σου φωτογραφία ή βίντεο από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022, χρησιμοποιώντας το hashtag #ThereIsBlue.

Αν επιλέξεις να συμμετέχεις μέσω Facebook Stories ή Instagram Stories, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει tag την Ελ Γκρέκο (Facebook: Ελ Γκρέκο, Instagram: elgreko.creations).

Για να μπορέσουμε να δούμε την εικόνα σου και να καταχωρηθεί η συμμετοχή σου, μην ξεχάσεις επίσης να ρυθμίσεις το προφίλ σου ως «δημόσιο». 

Διάβασε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής και τον τρόπο παραλαβής του κουπονιού σου εδώ.